Blend breidt haar dienstverlening uit

 Categorie: Nieuws

Het sales recruitment bureau Blend breidt haar dienstverlening uit. Naast de werving en selectie van sales professionals, richt het bureau zich nu ook op de werving en selectie van functies binnen customer support.

Manon Onrust van Blend: “Het is voor ons een hele logische stap om ook te bemiddelen voor functies binnen customer support. Support is in onze visie een verlengstuk van sales, het is het eerste aanspreekpunt voor klanten binnen een organisatie.” Partner Lilian Meys vult aan: “Veelal is de afdeling customer of sales support een kweekvijver voor de afdeling sales.”

Christianne Beks, Manager customer support bij Parkmobile heeft al kennis gemaakt met de nieuwe dienstverlening van Blend. “We werken al jaren samen, zij kennen onze organisatie heel goed. Voor ons is het heel fijn dat ook functies binnen customer support uitgezet kunnen worden bij Blend. Bij customer support leren medewerkers de producten goed kennen, dan is de stap naar sales snel gezet”, zo legt Christianne Beks uit. “Er zijn bij ons al drie medewerkers doorgegroeid naar sales.”

Blend bemiddelt in haar nieuwe dienstverlening customer en sales support in functies voor medewerker, team lead en manager.

Contact opnemen

Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Niet leesbaar? Vernieuw. captcha txt