Opdrachtgevers

Blend zorgt niet voor zomaar een nieuwe medewerker, maar brengt een teamlid dat perfect past in de organisatie. Blend gaat voor partnership. De investering in werving en selectie betaalt zich terug. Enerzijds omdat Blend totaal ontzorgt tijdens het werving & selectieproces, anderzijds omdat medewerkers lang in dienst blijven, niet zelden in verschillende functies. Blend zorgt voor groei: voor kandidaten én de organisatie. We brengen de behoefte vanuit de organisatie scherp in kaart. Alle Blend kandidaten zijn onderworpen aan een stevige intake; persoonlijke gesprekken, beoordeling competenties en gedrag én een grondige referentie check. De middelen die Blend inzet bij het searchen naar kandidaten zijn: de database met ruim 7.500 sales professionals, (eigen) netwerken, ‘searchen’ in kwalitatieve databases en headhunten.

Werving & Selectie

Sales gaat over resultaten. Ook als het gaat om het vinden van de juiste werknemers.

Sales en Customer support

Sales en customer support is een verlengstuk van sales. Ook kan de support medewerker van vandaag de account- of zelfs salesmanager zijn van morgen. Blend vindt de juiste talenten.

Accountmanagement & new business

Blend matcht kandidaten; starters, professionals en (midden) management op het gebied van new business, accountmanagement en commercieel management.

Blend vindt de juiste mix. Ontdek wat Blend voor jou kan betekenen.

Testimonials

 • "Blend zorgt voor nieuwe mensen met gedrevenheid en ambitie. Ze luisteren heel goed naar feedback en weten daardoor zichzelf telkens te verbeteren. De investering in Blend betaalt zich terug; het verloop is laag onder de medewerkers die via Blend bij ons komen werken. Er zijn ook genoeg voorbeelden van medewerkers die doorstromen binnen onze organisatie. Toewijding, inlevingsvermogen, ambitie en luisteren; dat zijn de kernwoorden."

  Tomas Novak
  Tomas Novak Commercieel directeur Parkmobile
 • "Het is niet zo maar cv’s schuiven, ze kijken ook goed naar de softe skills. Ze denken als een ondernemer en kennen de pijn als je de verkeerde persoon in dienst neemt. De voorbereiding is altijd goed. Ze nemen niets aan, checken alles. Blend kan je echt helemaal ontzorgen. Ze kennen de ICT en sales branche ontzettend goed. En ze staan constructief tegenover je feedback. Past een kandidaat niet? Dan volgt geen lange discussie. Ze gebruiken juist de feedback om nog betere kandidaten voor te stellen."

  Romy Tijssen
  Romy Tijssen HR manager Proact
 • "Blend is onze partner in ‘the war for talent’, een fantastische partner om mee samen te werken en te sparren. De dames werken heel complementair. Lilian is in haar communicatie heel direct en heeft een no-nonsense mentaliteit. Manon is eerder empathisch en diplomatiek. In het screenen van kandidaten is deze complementaire aanpak heel waardevol; het leidt tot een volledig en kritisch beeld van de persoon. Ze leveren een beperkt aantal relevante kandidaten aan wanneer we ze nodig hebben en de kwaliteit is super!"

  An van Looveren
  An van Looveren Senior Recruiter Lyreco

Opdrachtgevers

Contact opnemen

Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Niet leesbaar? Vernieuw. captcha txt